THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

duminică, 31 ianuarie 2010

Ingeri raniti


Deseori se intampla vad pe strada, in camine chiar si in familii cum multi copii sunt batjocoriti si raniti cu un sadism inimaginabil de niste brute, pentru ca numai oameni nu ii poti numii ... Odata mi-a spus o persoana ca animalele nu au nevoie de scoli speciale pentru a fi animale, insa in schimb oamenii ... asta e o alta poveste ... Cand vad ce se intampla in zilele astea ii dau totala dreptate !
Prea multa ura in oameni, prea mult stres, prea multe deceptii se strang in ei si se descarca pe copii sau alta cauza ar putea fii simpla necesitate de " superioritate " asupra cuiva.
Ma intriga ceea ce se intampla in apropierea mea, ma revolta si vreau sa fac ceva, cat de putin, la nivelul meu. Ma enerveaza cand vad parinti batandu-si copiii pe strada, in autobuz sau in preajma casei (ma refer la vecinii care fac asta). Copiii aia batuti, vinovati sau nu, plang pana se sufoca cu obrajii inrositi de palme, in urletele unei mame nervoase sau injuraturile unui tata „afumat”. Ma scot din sarite injuraturile si cuvinte grele, urlate de parinti iresponsabili. Imi sta inima in loc cand vad un copilas de 4-5 ani trecand strada in fuga. Ziarele sunt pline de articole despre aceasta nenorocire. Statisticile sunt alarmante. Le citim si apoi uitam. Ce va rog eu, dragi cititori, ganditi-va ca si voi a-ti fost odata copii, si voi a-ti gresit e ceva normal, insa nu molestati copii, incercati sa ii intelegeti si daca merita o pedeapsa, evitati total ca acea pedeapsa sa fie fizica pentru ca acel copil poate sa ramana cu traume pe viata.

0 comentarii: